Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Onze huidverzorgingsbehandelingen behalen opmerkelijke resultaten, ongeacht uw huidtype en de staat waarin de huid verkeert. Dankzij onze nette en schone ruimtes met veel privacy kunt u op zeer comfortabele manier van onze gezichtsbehandelingen genieten. Wilt u meer informatie over onze gezichtsbehandelingen of een persoonlijk advies voor een behandeling op maat?  Neem dan vandaag nog contact op.

Behandelingen

Caviar and Anti-Aging facial

Gezichtsbehandeling, bestaande uit reiniging van het gezicht, de hals en het décolleté, het verwijderen van onzuiverheden, een peeling,  een Collageen & Hyaluronic fleece masker, shapen van de wenkbrauwen, massage van gezicht, nek en décolleté, Caviar Serum, eye gel en gezichtsverzorging voor de dag of de nacht. Voor de rijpere huid. 

Facial

Gezichtsbehandeling, bestaande uit reiniging van het gezicht, de hals en het décolleté, het verwijderen van onzuiverheden, een peeling,  een masker, shapen van de wenkbrauwen, massage van gezicht, nek en décolleté en gezichtsverzorging voor de dag of de nacht. Voor de normale, gecombineerde, gevoelige, of onzuivere huid. 

 

Energizing facial

Gezichtsbehandeling, bestaande uit reiniging van het gezicht, de hals en het décolleté, het verwijderen van onzuiverheden, een peeling, shapen van de wenbrauwen, massage van gezicht, nek en décolleté, O2 masker, ooggel en gezichtsverzorging voor de dag of de nacht. Voor de normale, bleke, onzuivere of rijpere huid. 

Moisturising and Anti-Aging

Gezichtsbehandeling deluxe, bestaande uit reiniging van het gezicht, de hals en het décolleté, enzyme peeling, het verwijderen van onzuiverheden, shapen van de wenkbrauwen, ampul (afgestemd op huidtype), massage met Hyaluron schuimgel van gezicht, nek en décolleté, Stamcel shaker masker (afgestemd op huidtype en de staat waarin de huid verkeert), en gezichtverzorging voor de dag of de nacht. Voor alle huidtypen.

Botox masker facial

Botox facial, bestaande uit reiniging van het gezicht, de hals en het décolleté. Scrub, het verwijderen van onzuiverheden, botox ampul, een botox masker en gezichtsverzorging voor de dag of de nacht. Voor alle huidtypen. 

Acne Facial

Gezichtsbehandeling, bestaande uit grondige reiniging van de aangetaste huid. Wij hebben hiervoor verschillende opties, afhankelijk van de mate van acné, de gevoeligheid van de huid en eventueel medicijngebruik. Een peeling en het verwijderen van puisten en comedonen. Deze grondige verwijdering van onzuiverheden wordt comfortabeler gemaakt door het gebruik van verzorgende en verdovende gezichtsverzorgingsproducten. Ten slotte wordt de huid tot rust gebracht met een kalmerend masker.

Dermapen / micro needling behandeling

Werkwijze 

De behandeling begint met een intensieve reiniging van uw huid. Hierna begint de therapeut met de dermapen. De rijen van fijne naaldjes maken prikjes van 0.5 mm tot 1.0 mm diep in de lederhuid. Uw huid word ingesmeerd met een verdovende crème waarna er intensief over uw huid gerold kan worden. Na het rollen met de dermapen zal de huid gereinigd worden me wordt er een voedende en kalmerende huidverzorging aangebracht.  Het aantal behandelingen varieert per persoon en indicatie.

Na de behandeling

Uw huid zal zich na de behandeling snel herstellen. De roodheid zal nog enkele dagen aanwezig kunnen blijven. 

Na de behandeling krijgt u een voor en nazorg formulier mee.

Hele gezicht (60 min)

 €99,95

 

Plaatselijk in het gezicht

(45 min)

 €75

 

Hele gezicht + hals (75 min)

 €125

 

Plaatselijk incl. petide masker   

(45 min)

 €90